Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

TENDÈNCIES 2015: MAQUILLATGE

Fa uns dies et parlàvem de quines eren les tendències de pentinats per aquestes festes de Nadal. Si ja has escollit com lluiràs el teu cabell, has de passar a la segona part, tant o més important que la primera: el maquillatge. En aquest punt jugarà un paper important la roba que vestiràs, nosaltres et parlem d’algunes tècniques que et deixaran perfecta per una gran nit!

Per als ulls, aquest Nadal destaquen quatre tendències: per un toc senzill i elegant, com ara per la nit de Nadal, dóna un punt de llum als teus ulls difuminant una ombra de color bronze a la part inferior de la cella i al llagrimall, i de color terra a la parpella superior i una mica a la parpella inferior; dóna força a l’ull amb un eyeliner cremós.

Per a un look més suau i natural, en comptes de posar ombra d’ulls de color terra a la parpella inferior, posa-li de color verdós, en combinació amb el verd de la parpella superior.

 

La tercera tendència, recomanada per a les nits, consisteix a aplicar una ombra d’ulls de tons càlids al centre de la parpella (un color terra a la parpella mòbil, i bronze més amunt) i d’un color verd metàl·lic al voltant, sense oblidar l’eyeliner verd.

​I finalment, per a un estil més impactant, el maquillatge estrella de la nit es crea combinant colors intensos a la parpella, com ara un verd metàl·lic a la part interna i blavós a la part externa, amb un acabat fumat.

 

 

Per als llavis, la tendència d’aquestes festes és portar-los ben definits, així que el perfilador serà un dels imprescindibles. Utilitza una barra de llavis de color visó per un toc més natural, o si t’agrada més intens, el color d’aquest cap d’any serà el taronja. Si vols un estil més sofisticat, combina’ls! Primer aplica la barra de llavis taronja i després, per sobre, el visó, deixant que es vegi el color de sota en els perfils. T’atreveixes?

 

Per a les ungles, moltes pensem en lluir un color que estigui de moda i que alhora ens combini amb el vestit i els complements que portem el dia de Nadal o de cap d’any. Doncs aquestes festes a Nuduka tenim la solució, perquè la tendència de 2014 es pot adaptar a qualsevol color. Tria l’esmalt d’ungles d’Essie que més t’agradi i, a continuació, dona-li el toc especial aplicant una capa superior de Matte about you, que proporcionarà l’efecte mat perquè vagis a la última. Pots trobar aquesta novetat a Nuduka.

 

 

Imatges de:

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca