Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

NÚRI DURAN, ESTILISTA I GERENT DE NUDUKA, PENTINARÀ ELS MODELS DE LA 080 BARCELONA FASHION

Entre el 2 i 5 de febrer, l’estilista i gerent de Nuduka, Núria Duran, participa en la 15ª edició del 080 Barcelona Fashion com a perruquera de models d’alt nivell com Jon Kortajarena, Clement Chabernaud, Malena Costa, Alba Galocha i Alyona Subbotina. Ella és una de les onze perruqueres seleccionades d’arreu de l’Estat per Raffel Pagès, i haurà de realitzar els pentinats dels models que desfilaran en una de les principals passarel·les de moda.

El saló 080 Barcelona Fashion és un dels esdeveniments amb més renom del sector de la moda, una trobada on els principals dissenyadors i marques com Mango, Desigual, Custo Barcelona o Sita Murt, entre d’altres, presenten les seves últimes creacions. El pentinat de cada model és personalitzat –cada modista vol un estil diferent que combini amb el respectiu vestit– i s’ha de realitzar en un curt espai de temps. Això implica un elevat nivell d’exigència per a l’equip de perruqueres seleccionades per treballar al backstage. Núria Duran, directora del centre d’estilisme i perruqueria Nuduka a Girona i gerent de Raffel Pagès a Girona, explica que “s’ha de ser molt perfeccionista i hàbil perquè el dissenyador marca les pautes i tot està molt personalitzat”.

Raffel Pagès és la perruqueria del 080 Barcelona Fashion des de fa cinc anys i, en la darrera edició de 2014, Núria Duran va ser la primera gironina convocada per la cadena. L’estilista assegura que “tenir l’oportunitat de treballar amb dissenyadors i models d’alt nivell és un plaer i, alhora, un repte professional”. Per les seves mans van passar el juliol passat reconeguts models com Andrés Velencoso o Malena Costa. Duran remarca que “la feina ha de sortir molt ben feta” i que “s’ha de conviure amb la tensió perquè cada deu minuts s’ha de tenir un pentinat nou”.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca