Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

L’AFAITAT A NAVALLA BARBERA, UNA TRADICIÓ ACTUALITZADA

Aquest tipus d’afaitat torna a sumar adeptes gràcies al moviment vintage. El fa molt atractiu la recuperació de sensacions perdudes, la perfecció, el ritual, l’exclusivitat… és el plaer de gaudir d’una habilitat que supera la màquina, de la satisfacció i el benestar que ofereix una pell mimada pel gest. Aquest tipus d’afaitat torna a sumar adeptes gràcies al moviment vintage. El fa molt atractiu la recuperació de sensacions perdudes, la perfecció, el ritual, l’exclusivitat… és el plaer de gaudir d’una habilitat que supera la màquina, de la satisfacció i el benestar que ofereix una pell mimada pel gest.

La professionalitat també s’imposa, ja que requereix preparar correctament la pell, utilitzar els productes adequats i navalles de gran qualitat, la tècnica precisa i les millors locions. Només així s’aconsegueix la sensació única, i per a molts desconeguda, d’un afaitat perfecte. A més, els homes que porten barba o bigoti poden també gaudir d’un afaitat a navalla, sigui quin sigui l’estil escollit. La posada al dia d’aquestes tradicions ens demostra que, sovint, l’autenticitat i la originalitat radiquen, precisament, en retornar als orígens.

A Nuduka comptem amb personal format específicament per a la realització del ritual d’afaitat a navalla, coneixem la tècnica i disposem dels productes d’afaitat clàssic idonis.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca