Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
 • De Dilluns a Dijous

  09h - 18:30h

 • Divendres

  09h - 19h

 • Dissabte

  08h - 14h

Nuduka

BENEFICIS DE LES PERRUQUES EN CASOS DE MALALTIA

Actualment els problemes causants d’alopècia són més comuns del que un es pensa. La pèrdua amb freqüència del cabell pot afectar a nivell físic i psicològic. És per aquest motiu que és molt important conèixer els beneficis de les perruques.
Malauradament, avui en dia els problemes causants d’alopècia són més freqüents del que un es pensa. Els accidents, les malalties o els tractaments de quimioteràpia contra el càncer en són exemples clars. Afecten a nivell físic amb símptomes com ara la pèrdua dels cabells, irritacions del cuir cabellut o alteracions en la pigmentació, però sovint encara hi ha un agreujant més tot darrere, i és que a nivell psicològic aquests problemes sovint afecten en l’àmbit personal, social i laboral amb qüestions relacionades amb la manca d’autoestima o la manca de confiança.
En aquests casos, utilitzar una perruca és beneficiós a doble banda: per un costat, ajuden a millorar la imatge personal, i per l’altre, ajuden a disminuir l’impacte emocional que sovint comporta l’alopècia. Entre aquests beneficis s’inclouen els següents:

A nivell físic…
 • Et sentiràs bé amb la teva imatge. Moltes persones que pateixen alopècia es miren al mirall i no es reconeixen, com si la falta de cabells els provoqués un canvi d’identitat i deixessin de ser la persona de sempre. En aquest sentit, una perruca redueix els canvis físics, afavoreix la imatge personal i dóna una aparença de normalitat.
 • No estaràs sol/a en la cura de la teva imatge. Al darrere d’una perruca d’aquest tipus hi ha un equip de professionals compromès amb la teva imatge, que coneix la malaltia i que pot prendre les decisions adequades des del punt de vista estètic i mèdic.
 • Podràs fer vida normal. Les perruques no necessiten massa manteniment ni són difícils de portar. Avui en dia hi ha una gran varietat d’estils per escollir, molt transpirables, amb tractaments específics per reduir les possibilitats de reaccions al·lèrgiques i amb nous sistemes de subjecció sense adhesius. A més, són aptes per dur a terme un estil de vida actiu i dinàmic, com ara per fer esport.
A nivell psicològic…
 •  Proporcionen seguretat i confiança en un mateix. Aquest és un punt fonamental, ja que sovint si un no es veu bé a nivell físic, com a conseqüència, sorgeix una falta d’autoestima, de confiança o de seguretat a nivell personal i emocional. Si no t’atreveixes a anar a una entrevista de feina sense cabells, si et fa vergonya que et vegin els amics o ja no t’agrada que la teva parella et miri, una perruca et proporcionarà tota la força que necessites.
 • La vitalitat que neix de dins es nota per fora. Si tu et sents bé amb tu mateix, estaràs més obert a dur a terme una vida social i laboral activa. A més d’estar bé amb tu mateix, estaràs més bé a l’hora de relacionar-te amb els altres.
 • Eviten fer el problema evident. És possible que si les persones que t’envolten veuen el problema físic et comencin a fer preguntes indesitjades o molestes. Però no tothom té per què saber què t’ha passat, per això, amb una perruca el teu problema passarà desapercebut als ulls dels altres.
A Nuduka oferim un servei de perruques i postissos per a totes aquelles persones que pateixen alopècia, sempre amb un tracte personalitzat i de qualitat.
Demana’ns hora al 872 081 630.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca