Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

NOVETATS EN PERRUQUES I POSTISSOS

A Nuduka disposem d’una secció especialitzada en solucions per alopècia provocada per malalties, accidents o tractaments de quimioteràpia contra el càncer. Guiats per la màxima professionalitat i preservació de la intimitat dels pacients, creem perruques i postissos totalment personalitzats segons cada necessitat. A més, ara oferim un nou servei de reparació de perruques sintètiques i naturals. Tot el servei es fa al nostre saló.

En la línia d’oferir el millor del mercat als nostres clients, us presentem l’última novetat en perruques de cabell natural i sintètic i tota una revolució en el sector de les perruques i els postissos. És la combinació perfecta d’alta qualitat en cabell humà i cabell fi sintètic, resistent a la calor, que ofereix una combinació perfecta pels clients més exigents, amb una gamma de colors atractius amb matisos de tons pràcticament naturals.

Les perruques i postissos tenen un aspecte molt natural i s’ajusten perfectament a les característiques de cada persona. L’elaboració és de molt alt nivell: a més, amb una nuada finament treballada ofereixen un nou enfocament amb tul frontal, que es fon a la perfecció amb la part superior de la peça i que substitueix el monofilament utilitzat fins al moment.

Amb el cabell suau i flexible aconseguiu un look natural i còmode que ho fa incomparable i permet variar el pentinat.

Vine a descobrir aquesta novetat a Nuduka!

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca