Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

GREY HAIR WINTER 2017

T’atreveixes amb l’última novetat en transformació capil·lar ? El ‘GREY HAIR’ arriba amb força aquest hivern i moltes celebrities ja ho han aplicat als seus looks per a un canvi radical. Les propostes per a gaudir d’un color gris de tendències són infinites, des d’un balayage ombre, unes arrels profundes amb els matisos més light a les puntes i un gris global d’arrels a puntes per a les més atrevides.

Visita’ns i demana’ns informació del color que més t’afavoreixi, i et proporcionarem un diagnòstic personalitzat i consells per a la cura dels teus cabells.

Llueix canvi aquest 2017 amb l’equip NUDUKA.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca