Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

Yasmina Hernández de l’equip de ‘Nuduka Estilisme’ pentina a la guapíssima LORENA GOMEZ de ‘Tu cara me suena’.

Reportatge per a la revista ‘Diez Minutos’ del fotògraf David Ruiz. La part d’estilisme dirigida per Debora Traite, una fashion stylist de Barcelona, comptant amb dissenys de diverses marques conegudes. La nostra companya Yasmina ha col·laborat amb els pentinats i maquillatges. Moltes felicitats per tan bona feina.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca