Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

NUDUKA COL·LABORA AMB LA II DESFILADA SOLIDÀRIA ‘AGE’

El grup de dones empresàries gironines ‘AGE’ és una associació que es destina a recaptar fons per a diferents causes i projectes solidaris. Aquest any hem tingut el plaer de tornar a col·laborar amb aquest grup de dones fantàstiques, que han confiat per als seus hair looks de passarel·la i maquillatge en l’equip NUDUKA.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca