Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

NUDUKA ESTILISME, UN ANY MÉS, 3er PREMI DE MILLOR SALÓ KÉRASTASE D’ESPANYA

KÉRASTASE és una marca Premium, de luxe i exclusivament creada per a l’ús professional que des de NUDUKA, amb els seus diàgnostics, assessorament personalitzat i destinat a les necessitats de cada client, fa que l’experiència multisensorial ‘SPA CAPIL·LAR’ sigui única. La nostra filosofia de treball i la dedicació a mimar i tenir cura de seleccionar adequadament els tractatments i adaptar-los a cada necessitat del client fan del nostre saló un ‘OASIS DE LA CURA CAPIL·LAR’ al màxim nivell.

NUDUKA INSTITUT KÉRASTASE, 3er MILLOR SALÓ KÉRASTASE D’ESPANYA. Enhorabona, equip!

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca