Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

NUDUKA, A L’ESDEVENIMENT EXCLUSIU DEL GRUP L’OREAL A BARCELONA

Nuduka assisteix a l’esdeveniment exclusiu que va organitzar el GRUP L’OREAL per a les grans marques del món de la perruqueria a escala nacional. La Núri Duran, gerent de Nuduka, acompanyada per l’Anna Vendrell, directora del saló, van escoltar les ponències sobre l’evolució i el futur del nostre mercat actual. En aquesta jornada vam reflexionar sobre la rapidesa en aquest sector i, d’una forma especial, ens va agradar poder compartir moments amb grans professionals; inspirar- nos i apendre dels millors.

Moltes gràcies per la invitació a una vetllada fantàstica que ens va deixar amb ganes de més.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca