Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

NUDUKA INSTITUT KÉRASTASE

CONEIXES TOTS ELS BENEFICIS DELS RITUALS KÉRASTASE?

Descobrir com millorar la teva ‘RUTINA CAPIL·LAR’ avui en dia és possible. Nuduka posa a disposició dels clients el ‘Diagnòstic de Benvinguda’ per a oferir una experiència multisensorial, única, diferent i totalment personalitzada en tots els nostres tractaments. Visita’ns i viuràs un moment de relax i d’un spa capil·lar de luxe i exclusiu per als teus cabells.

NUDUKA INSTITUT KÉRASTASE amb 10 anys d’experiència en la cura dels vostres ‘HAIR CARE’, i amb els millors productes per a un resultat espectacular en el nostre saló i amb els consells dels professionals experts de NUDUKA a casa.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca