Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

080 FASHION BCN EDICIÓ SUMMER 2017

Núri Duran, estilista i gerent de Nuduka, col·labora amb RAFFEL PAGES ARTÍSTIC TEAM BARCELONA en una nova edició d’estiu de la 080 FASHION. Una setmana intensa amb propostes i dissenys d’avantguarda, en la qual conflueixen la moda i el talent.

Per a aquesta 20ª edició, han desfilat dissenyadors de la talla de Lebor Gabala, Pablo Erroz, Txell Miras, Antonio Miro, Escorpion Studio i Miriam Ponsa, entre d’altres. El backstage, de la mà de REDKEN i RAFFEL PAGES ARTÍSTIC TEAM BARCELONA, amb els make up de M.A.C Cosmetics.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca