Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

LA NÚRI DURAN DE NUDUKA ESTILISME COL.LABORA AMB LA TANIA BARGALLO I LA 13 BY PILAR BARCELO EVENT PLANNER EN EL CASAMENT DE DR. JORGE PLANAS I RAQUEL OLIVA.

La Núri va realitzar els looks del Dr. PLANAS i la seva filla ALEXIA PLANAS per aquest gran dia en un reportatge per la revista HOLA. Un plaer formar part d’aquest equip de grans professionals com són la TANIA BARGALLO i la 13 BY PILAR BARCELO. Moltes gràcies per tot.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca