Nuduka

FORMACIÓ DE POSTISSOS I PERRUQUES A MADRID

Part de l’equip de NUDUKA ha assistit a la formació de postissos i perruques a Madrid. El nostre centre d’estilisme i assessorament capil·lar juntament amb l’equip de professionals de NUDUKA personalitza les visites amb l’objectiu de recuperar la IMATGE dels clients que pateixen alopècies, pèrdues de densitat de cabell o per tractaments oncòlogics.

NUDUKA, SEMPRE APOSTANT PER LES NOVETATS, PER A OFERIR-TE EL MILLOR SERVEI.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca