Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

FORMACIÓ VISATGISME I TOTAL LOOK A BARCELONA

Formació de visatgisme i total look nivell 2 a l’Escola Miguel Griño a Barcelona. Les nostres companyes Núri, Yasmina i Lídia han assistit aquest curs impartit pel gran mestre i creador del mètode CLAUDE JUILLARD per tal d’aprofundir i especialitzar-se en el mètide del MORPHICOLOR, present i futur de la perruqueria EMOCIONAL.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca