Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

NUDUKA ESTILISME ASSISTEIX A LA PRESENTACIÓ DE LES NOVES TENDÈNCIES PER AQUESTA TARDOR/HIVERN DE TONI AND GUY LONDON

Presentació a Girona de la mà de L’OREAL PROFESSIONEL i el GREMI DE PERRUQUERS per a professionals del sector de la perruqueria gironina amb les novetats en coloracions, recollits i tallats adaptats a les models i inspirats en els anys 90. Jornada que també vam compartir amb els companys de l’equip RAFFEL PAGES GIRONA.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca