Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

CURS D’AUTOMAQUILLATGE

Vols treure’t el màxim partit en el teu dia a dia? Vine DILLUNS dia 15, DILLUNS dia 22 o DILLUNS dia 29 de GENER i gaudeix d’un curs d’automaquillatge de 30 minuts GRATUÏT. Demana’ns el dia i l’hora que més et convingui.
RESERVA LA TEVA HORA.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca