Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

ENTREVISTA NÚRI DURAN VIA VOGUE.es

Entrevista a Núri Duran, estilista i gerent de NUDUKA ESTILISME, a la revista online de VOGUE, on us explica els beneficis i propietats regeneradores d’aquest sèrum nocturn, i us recomana com aplicar-lo. SHU UEMURA ART OF HAIR nou producte ESSENCE ABSOLUE OVERNIGHT SERUM.
Ja disponible al nostre saló.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca