Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

FORMACIÓ KÉRASTASE A NUDUKA

Ens ha visitat la formadora i gran professional Asun Pont per a presentar-nos les novetats de la línia ‘AURA BOTANICA’ i els seus beneficis i propietats naturals d’origen solidari. NUDUKA i l’INSTITUT KÉRASTASE donen la benvinguda a aquests nous productes.

Moltes gràcies Asun, per la teva visita al nostre centre i per la teva formació que sempre ens deixa amb ganes de més.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca