Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

NÚRI DURAN DE RAFFEL PAGES GIRONA A LA 21ª EDICIÓ DE LA 080 FASHION WEEK

La 21ª edició de la passarel·la 080 Fashion Week ens deixa un petit recull d’imatges de les tendències que vindran aquesta primavera/estiu de 2018, de la mà dels millors dissenyadors del moment. Els looks realitzats per aquesta 21ª edició, també amb els millors estilistes com són l’equip de REDKEN SPAIN, juntament al backstage de la mà de RAFFEL PAGES GIRONA amb la col·laboració de la seva directora/estilista NÚRI DURAN.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca