Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

ENTREVISTA A NÚRI DURAN AL DIARI ‘EL PERIÓDICO’

REPARAR I REVERTIR EL DANY DELS CABELLS DURANT EL SON.
Núri Duran, estilista i fundadora de Nuduka Estilisme, en un reportatge per al diari ‘El Periódico’, on parla de la salut capil·lar, de la importància de potenciar la bellesa de cada persona i del nou producte estrella de la línia SHU UEMURA ART OF HAIR, ja disponible al nostre saló en exclusiva.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca