Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

NUDUKA ESTILISME COL·LABORA UN ANY MÉS AMB L’ASSOCIACIÓ DE DONES EMPRESÀRIES DE GIRONA EN LA III DESFILADA AGE

NUDUKA ESTILISME i RAFFEL PAGES GIRONA col·laboren a la 3ª desfilada benèfica organitzada per l’Associació de Dones Empresàries de Girona AGE. Els equips de NUDUKA i RAFFEL PAGES GIRONA, juntament amb MODEL ON TOP, s’ocuparan dels LOOKS, MAKEUPS i PENTINATS per aquesta gran desfilada en la qual tots els beneficis recaptats aniran destinats al projecte “JOVES, ADOLESCENTS I VIOLÈNCIA DE GÈNERE” de la FUNDACIÓ SER.GI.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca