Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

WEEDING TIME SPRING/SUMMER 2018!

ET CASES AQUEST 2018?
Amb l’arribada de la primavera dóna tret de sortida la temporada de casaments. A NUDUKA disposem d’un `PACK NÚVIS’. Personalitzat el teu pack, que s’adapta a les necessitats de cada núvia per oferir-te un ampli ventall de serveis tant de perruqueria com assessorament de makeup per al teu gran dia somiat. Visitan’s i sense compromís t’informem de totes les tendències per aquest 2018 al nostre centre d’estilisme i assessorament d’imatge.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca