Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

AQUEST MES, NUDUKA A VOGUE

Nova gamma ‘RESISTANCE EXTENTIONISTE’ de KÉRASTASE. Reparar els cabells danyats per aconseguir el llarg ideal, ara és possible amb aquesta nova línia de productes de la gamma RESISTANCE. Nuduka en exclusiva ja ha pogut fer el primer ‘TEST’ del nou producte que promet ser l’estrella al nostre saló per a totes aquelles clientes que volen deixar-se una melena XXL. Perquè els cabells llargs no passen de moda i la seva salut capil·lar és important per a lluir una bona melena.

APOSTA PER RESISTANCE EXTENTIONISTE.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca