Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

FORMACIÓ KÉRASTASE A NUDUKA

Nuduka Institut Kérastase dóna la benvinguda a la nova gamma ‘RESISTANCE EXTENTIONISTE’. Aquesta nova línia de productes va dirigida a aquelles clientes que desitgen aconseguir uns cabells llargs i reforçats des de l’interior, gràcies a la seves fòrmules enriquides a basesde CREATINA R. Amb una cura excepcional i amb un bon programa de seguiment de 12 setmanes, aconseguiràs amb RESISTANCE EXTENTIONISTE un cabell llarg, amb menys trencament de la fibra capil·lar però, sobretot, el més important per al nostre equip de professionals, aconseguir que els vostres cabells estiguin SANS I ESPECTACULARS. Moltes gràcies ASUN per la teva formació i visita al nostre saló.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca