Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

SHU UEMURA ART OF HAIR VISITA A L’EQUIP DE NUDUKA ESTILISME

Presentació del nou producte estrella ‘ULTIMATE REMEDY’. Moltes gràcies SAYURI, representant de la marca japonesa, per un matí de formació deluxe amb les més exquisides cerimònies TE SHU UEMURA ART OF HAIR.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca