Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

NUDUKA, AQUEST MES, A L’ESPECIAL #SALONSECRETSPAIN VIA VOGUE

Viu la tardor més trendy amb els talls que són tendència i t’afavoreixen. Totes les novetats en productes per a la cura capil·lar, mil colors per tornar-te boja… Tot de la mà dels millors professionals i salons del moment com #NUDUKAESTILISME

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca