Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

NUDUKA ESTILISME, AMB L’UNI SPAR CITY LIFT

La Núria Martínez i la Keisha Hampton visiten el nostre saló per tal de rebre la seva targeta personalitzada de Nuduka. L’equip els hi ha realitzat un diagnòstic personalitzat per a cadascuna d’elles, i els hi ha recomanat i assessorat els productes més adequats per a tenir cura dels seus cabells després dels partits.

NUDUKA, UN ANY MÉS, SPONSOR OFICIAL DEL CLUB DE BÀSQUET FEMENÍ DE GIRONA, UNI SPAR CITY LIFT.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca