Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

LAIA PALAU, JUGADORA DE L’UNI SPAR CITY LIFT, VISITA NUDUKA

La jugadora del Girona i mundialista de la selecció espanyola de bàsquet Laia Palau ha passat per les mans dels nostres professionals per a la posada a punt abans de començar la temporada amb el seu equip. Per a la Laia, hem realitzat les coloracions en tendències per aquesta temporada tardor/hivern, amb “L’Oreal Professionel” #COLORMEFRENCHCOOL i un nou tractament d’hidratació per a sublimar i aportar brillantor als seus cabells, de #KÉRASTASE ELIXIR ULTIME.

Moltes gràcies LAIA PALAU per confiar amb els nostres professionals.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca