Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

S’ACOSTEN LES FESTES DE NADAL. A Nuduka et fem propostes de tendències per aquestes Festes de Nadal de 2018.

Des del pentinat, maquillatge o l’esmaltat de les ungles amb un diagnòstic personalitzat… Escull el look que més s’adapti a tu amb l’ajuda dels nostres professionals. Visita’ns i demana’ns sense compromís tot el que et podem oferir.

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca