Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

TREND ALERT ‘LES TENDÈNCIES EN ELS TALLS DE CABELLS PER AQUEST 2019’

Melenes súper rectes i llises, el retorn del cabell curt. Aquí tenim els talls de cabells que més demanda tindran al nostre saló aquest 2019 des del #Long pixie, passant per la  melena llarga amb serrell tipus cortina, els curts geomètrics i serrells en totes les seves versions. Blunt cut, swag i pixie asimetric seran els talls per a un canvi de look aquest any. Visita’ns i demana’ns sense compromís l’estil que més et pot afavorir de la mà dels professionals de Nuduka Estilisme.
#NEWYEAR #NEWCHANGE #NUDUKAESTILISME

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca