Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

LE HAIR BRONZING LA NOVA TENDÈNCIA EN COLORACIÓ BY L´OREAL A NUDUKA.

Tres looks inspirats en les tendències bronzing que estan de moda per aquesta primavera/estiu 2019. Aquesta nova tècnica en coloració ens aporta molta lluminositat i es adaptable als desitjos de les clientes que volen bronzejar i jugar amb diferents matisos per aconseguir uns tons més càlids De la HAUTE COUTURE al STREET STYLE amb l’essència de la french. Aquest nou concepte de color vol afavorir a les melenes que pasan per els tons rossos molt clars a castanys amb base clara. Així que si aquesta primavera/estiu vols lluir aquesta nova tècnica visita´ns i demana´ns sense compromís quin és el look #lehairbronzing que et podem oferir.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca