Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

EMBAJADORES KÉRASTASE 2019.

Anna Vendrell directora del saló Nuduka assisteix a la jornada i presentació dels nous productes i filosofia d´ambaixadors kérastase 2019. Asun Pont formadora i Eva Bernal jefa del departament d´educació kérastase amb compartit aquesta jornada de formació amb varis professionals del sector de la perruqueria. moltes gràcies per un gran dia amb grans persones i professionals com vosaltres equip d´educació kérastase.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca