Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    09h - 18:30h

  • Divendres

    09h - 19h

  • Dissabte

    08h - 14h

Nuduka

SISTÈMIC BY NUDUKA.

NUDUKA I LA SEVA NOVA COL.LECCIÓ SISTÈMIC. Us deixem un petit recull d´imatges de la sessió de fotos que varem realitzar el pasat dia 29 d´abril amb motiu de la presentació de la nostra col·lecció #SISTÈMIC.

Moltes gràcies a tots els que ens vau acompanyar en aquest dia tan bonic.

.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca