Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    9h - 19h

  • Dissabte

    8h - 14h

Nuduka

NUDUKA RENOVA TOTALMENT EL SEU CENTRE REPORTATGE AL `PUNT DIARI´

`CAMVIEM I EVOLUCIONEM PER CONTINUAR SENT QUI SOM!´ Aquesta és la resposta entusiasta que Nuri Duran, `Alma Mater´de Nuduka, dóna quan algú li demana pels d´aquesta remodelació integral del local. Ella té molt clar que la societat evoluciona vertiginosament generant noves maneres de viure, de treballar i de relacionar-se i això també ho expressem amb la nostra imatge personal que és una forma més de comunicació.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca