Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    9h - 19h

  • Dissabte

    8h - 14h

Nuduka

STREET STYLES HAIR 2020

Aquest són els estils de talls de cabells que triomfen aquesta primavera/estiu 2020.Segons el teu oval facial ( forma del rostre) rodona, allargada o més quadrada els estilistes/assessors amb un diagnòstic personalizat a les teves necessitats facials hauran d`ajudar-te a decidir quin és el teu look.Avui en el blog os proposem els millors `STREET STYLES HAIR´ que marquen tendència per als cabells, entre els quals destaquem el look: Bob, Melena Midi, Serrel, Long Bob, Long Midi, a  Capes, Textura, Pixie i amb Ratlla al Costat etc…

Inpirats en els looks de passarel.la i disenyadors del moment, aquest són esl estils més trendy d´aquesta temporada 2020.

Amb ganes de canvi, ganes de NUDUKA ESTILISME.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca