Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    9h - 19h

  • Dissabte

    8h - 14h

Nuduka

Nuri Duran de Nuduka Estilisme amb Focus Grup.

Nuri duran participa en la jornada `Focus Grup´ que ha organitzat on-line LÓREAL/KÉRASTASE amb centres referents de tot l´estat per compartir visió i experiències sobre el treball conjunt del proveidor i del centre per donar el millor servei al client i fer un procés cap a l´excel.lència.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca