Nuduka
Avinguda Lluís Pericot, 39 17003 Girona

Tel.872 081 630
nuduka@nudukaestilisme.cat
  • De Dilluns a Dijous

    9h - 19h

  • Dissabte

    8h - 14h

Nuduka

NUDUKA ESTILISME AMB `SOS NOS CASAMOS

Nuduka col.labora amb SOSNOSCASAMOS, plataforma que vol donar visivilitat al sector dels organitzadors d´esdeveniments.

Participar en aquesta jornada ha estat un plaer. veure i viure de primera mà com tots els companys del sector aportaven el seu granet de sorra ha estat un autèntic treball d´equip, ja que pensem que tot i les restriccions és podem organitzar celebracions boniques, emotives, diferents i segures a l´horar que vam fer resso amb l´ajuda de totes les cadenes de televisió tant a nivell nacional com la provincial donessin veu als més dels 100 casaments virtuals que és van fer en directe a través de la xarxa social d´INSTAGRAM!

Gràcies a la PILAR BARCELO per comptar amb l´equip Nuduka en aquest esdeveniment de compartir, dóna suport i escalf a tots els que us dediqueu aquest món Weeding Planer que necesita que hi hagí un protocol i nou sistema d´actuacció davant la crisis que travessa aquest sector que aposta per celebracions adaptades als temps de covid.

 

Amb l´eslògan `QUE UNA MASCARILLA NO NOS QUITE LAS GANAS DE CELEBRAR, Y QUE NADA NOS HAGA PERDER NUNCA MÁS LA ILUSIÓN´donem mil gràcies a tots el que heu fet possible aquesta jornada.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca