Nuduka

NUDUKA ESTILISME AMB `SOS NOS CASAMOS

Nuduka col.labora amb SOSNOSCASAMOS, plataforma que vol donar visivilitat al sector dels organitzadors d´esdeveniments.

Participar en aquesta jornada ha estat un plaer. veure i viure de primera mà com tots els companys del sector aportaven el seu granet de sorra ha estat un autèntic treball d´equip, ja que pensem que tot i les restriccions és podem organitzar celebracions boniques, emotives, diferents i segures a l´horar que vam fer resso amb l´ajuda de totes les cadenes de televisió tant a nivell nacional com la provincial donessin veu als més dels 100 casaments virtuals que és van fer en directe a través de la xarxa social d´INSTAGRAM!

Gràcies a la PILAR BARCELO per comptar amb l´equip Nuduka en aquest esdeveniment de compartir, dóna suport i escalf a tots els que us dediqueu aquest món Weeding Planer que necesita que hi hagí un protocol i nou sistema d´actuacció davant la crisis que travessa aquest sector que aposta per celebracions adaptades als temps de covid.

 

Amb l´eslògan `QUE UNA MASCARILLA NO NOS QUITE LAS GANAS DE CELEBRAR, Y QUE NADA NOS HAGA PERDER NUNCA MÁS LA ILUSIÓN´donem mil gràcies a tots el que heu fet possible aquesta jornada.