07/02/2018

NÚRI DURAN DE RAFFEL PAGES GIRONA A LA 21a EDICIÓ DE LA 080 FASHION WEEK.

La 21a edició de la passarel·la 080 fashion week ens deixa un petit recull d'imatges de les tendències que vindran aquesta primavera/estiu 2018 de la mà dels millors dissenyadors del moment. Els looks realitzats per aquesta 21a edició també amb els millors estilistas com són l'equip de REDKEN SPAIN juntament al backstage de la mà de RAFFEL PAGES GIRONA amb la col·laboració de la seva directora/estilista NÚRI DURAN.
17/01/2018

FORMACIÓ SHU UEMURA A NUDUKA.

Fomació SHU UEMURA ART OF HAIR a càrrec de la gran formadora SAYURI. Sempre en constant formació, sempre millorant per vosaltres. Moltes gràcies Sayuri per la teva visita al nostre saló.
03/02/2018

FORMACIÓ KÉRASTASE A NUDUKA.

FORMACIÓ KÉRASTASE A NUDUKA.
Ens ha visitat la formadora i gran professional ASUN PONT, per presentar-nos les novetats de la `LÍNEA AURA BOTANICA' explicar-nos tots els seur beneficis i propietats naturals d'origen solidari. NUDUKA INSTITUT KÉRASTASE DÓNA LA BENVIGUDA ALS NOUS PRODUCTES DE LA LÍNEA NATURAL `AURA BOTANICA'. Moltes gràcies ASUN per la teva visita al nostre centre i per la teva formació que sempre ens deixa amb ganes de més.
11/01/2018

ENTREVISTA NÚRI DURAN VIA VOGUE.es

Entrevista a Núri Duran estilista i gerent de NUDUKA ESTILISME via VOGUE.es a on us explica els avantatges i propietats regeneradores d'aquest serum nocturn i us recomana com aplicar-lo. SHU UEMURA ART OF HAIR nou producte ESSENCE ABSOLUE OVERNIGHT SERUM.
Ja disponible al nostre saló.
1 2 3 4 5 6