11/04/2018

WEEDING TIME SPRING/SUMMER 2018!

ET CASES AQUEST 2018?
Amb l'arribada de la primavera dóna tret de sortida la temporada de casaments. A NUDUKA disposem d'un `PACK NÚVIS'. Personalitzat el teu pack, que s'adapta a les necessitats de cada núvia per oferir-te un ampli ventall de serveis tant de perruqueria com assessorament de makeup per al teu gran dia somiat. Visitan's i sense compromís t'informem de totes les tendències per aquest 2018 al nostre centre d'estilisme i assessorament d'imatge.
16/03/2018

NUDUKA ESTILISME COL.LABORA UN ANY MÉS AMB LA ASSOCIACIÓ DE DONES EMPRESSARIES DE GIRONA EN LA III DESFILADA AGE.

NUDUKA ESTILISME i RAFFEL PAGES GIRONA Col.laboren amb la 3-er defilada benefica organitzada per l'Associació de Dones Empressaries de Girona AGE. Els equips de NUDUKA i RAFFEL PAGES GIRONA juntament amb MODEL ON TOP realitzaran els LOOKS, MAKEUPS I PENTINATS per aquesta gran desfilada en la que tots els beneficis recaptats aquesta nit aniran destinats al projecte "JOVES, ADOLESCENTS I VIOLÈNCIA DE GÈNERE" de la FUNDACIÓ SERGI.
11/04/2018

¡ HOLLYWOOD OPAL EL COLOR JOIA QUE DESITJARÀS AQUESTA PRIMAVERA!

HAS PENSAT EN CANVIAR EL TEU COLOR AQUESTA PRIMAVERA?
Oblida't del French Gray i diu `bye,bye' als tons sunsets, arriba el moment d'apostar per l'últim en color bloc: HOLLYWOOD OPAL!
Aquest nou concepte en col.loració arriba de la mà de L'ORÉAL PROFESSIONEL al nostre saló per ponteciar el teu `HAIR COLOR LOOK' amb el assessorament expert dels nostres estilistes i amb els millors productes professionals. BENVINGUTS A LA NOVA GENERACIÓ DE COLORS METÀL.LICS BY L'ORÉAL I NUDUKA ESTILISME.
27/02/2018

ENTREVISTA A NÚRI DURAN AL DIARI EL `PERIÓDICO'.

REPARAR I REVERTIR EL DANY DELS CABELLS DURANT EL SON.
Núri Duran Estilista i Fundadora de `NUDUKA ESTILSME' en un reportatge per al DIARI PERIÓDICO on parla de la salud capil·lar, l'importància de potenciar la bellessa de cada persona i el nou producte estrella de la línea SHU UEMURA ART OF HAIR ja disponible al nostre saló en exclusiva.
1 2 3 4 5 6