Perruques i postissos a Girona

A Nuduka hem creat un servei de perruques a Girona que disposa d’una secció especialitzada en solucions per a l’alopècia provocada per malalties, per accidents o pels tractaments de quimioteràpia contra el càncer. Creem perruques i postissos totalment personalitzats segons les necessitats de cada client.

Aquest servei ha estat creat per adaptar-se, amb especial sensibilitat, a totes aquestes persones i per això treballem amb els departaments mèdics corresponents a cada cas. Per fer-ho, disposem d’espais reservats per tal de preservar la intimitat dels usuaris durant tot el procés d’adaptació de la perruca o el postís. En aquest cas, és imprescindible concertar hora a fi que us puguem garantir un servei personalitzat i de qualitat.

Com apunta el Dr. J.F. Campo, de la Clínica Bofill de Girona: “La sentència atribuïda al poeta francès Jean Cocteau segons la qual, els miralls haurien de pensar-s’ho dues vegades abans de tornar una imatge, sembla cobrar ple sentit en els estudis desenvolupats amb malalts oncològics que han patit un deteriorament de la seva imatge corporal. La millora del seu aspecte incrementa, sense cap dubte, la seva autoestima”.


* Recordeu reservar hora en totes les visites.

CENTRE COL·LABORADOR: