Assessorament mèdic

Sentir-se bé amb la pròpia imatge comporta uns beneficis psicològics molt importants que sovint es tradueixen en una millor disposició per a la curació. A Nuduka oferim solucions per a l’alopècia i així millorar l’aspecte.

Treballem en col·laboració amb els departaments mèdics experts, per a tractar amb professionalitat i sensibilitat, una qüestió tan delicada com la recuperació de la pròpia imatge i sovint de l’autoestima que hi va associada.

Determinades malalties, accidents o els tractaments de quimioteràpia en els casos de càncer tenen com a conseqüència la pèrdua total o parcial dels cabells. A Nuduka oferim solucions per a la caiguda del cabell i l’alopècia derivada d’aquestes malalties. Les nostres perruques i postissos totalment personalitzats s’adapten a les necessitats de cada cas concret.

Sovint, aquest canvi tan radical en la pròpia imatge esdevé un xoc important i és difícil d’acceptar-ho per a qui el pateix. A més, aquesta circumstància evidencia i projecta a l’entorn familiar, social i laboral un problema de salut que moltes vegades la persona afectada voldria mantenir en l’àmbit de la pròpia intimitat. Les conseqüències emocionals de tot això poden sorgir en forma d’ansietat, angoixa, inseguretat o depressió que s’afegeixen a la causa del problema i dificulten els processos de curació i de tractament. D’altra banda, en molts casos, aquests efectes incideixen de forma negativa en molts àmbits de la vida diària i la condicionen. Per contra, la recuperació de la pròpia imatge i de l’autoestima que hi sol anar associada comporta uns beneficis psicològics molt importants que sovint es tradueixen en una millor disposició per a la curació.

Als nostres locals de Girona disposem d’un modern i còmode espai reservat per preservar la intimitat dels nostres clients mentre s’emproven les nostres perruques o postissos.

CENTRE COL·LABORADOR: