Tractaments estacionals

PRIMAVERA
Amb l’arribada de la primavera és aconsellable començar a preparar el cabell per contrarestar els efectes nocius dels raigs solars sobre la seva cutícula. 

Les completes gammes actuals de productes nutritius enforteixen el cabell i el fan més resistent a les agressions solars. Alhora, exfoliar la pell és el primer pas per preparar-la contra els agents externs. Per tal de protegir-la dels raigs ultraviolats, la nodrim i la hidratem. 

ESTIU
La pell i el cabell, s’exposen amb més intensitat a les radiacions solars, el clor i l’aigua del mar. Cal realitzar un manteniment sobre el cabell per a lluir-lo sa i bonic. Amb la gamma Soleil, protegirem els nostres cabells i evitarem que es debilitin, es ressequin i s’encrespin. També hem de procurar intensificar els tractaments hidratants i nutritius per a la pell per tal de conservar-ne la frescor i l’elasticitat i alhora aconseguir un bronzejat sa.

TARDOR
A causa del canvi d’estació, el cabell cau d’una manera més intensa i persistent. Cal reforçar-lo amb un tractament vitalitzant basat amb preparats que contenen Aminoaxidil. Aquests complexos vitamínics reforcen el cabell i en prevenen la caiguda. La pell, que encara ha de refer-se dels excessos de l’estiu, començarà a rebre els efectes de les primeres freds, del vent, de la pluja... Cal, doncs, nodrir-la amb col·làgens i preparar-la per als rigors de l’hivern.

HIVERN
Durant els mesos d’hivern, el cabell està exposat a les baixes temperatures, al vent i a la pluja. A més, pot arribar a deteriorar-se i debilitar-se per l’aplicació continuada de tractaments estètics (permanents, coloracions, etc). Amb la gamma Resistance reforçarem i reestructurarem el cabell per resistir aquests efectes. 
 
La pell, per la seva banda, també pateix les conseqüències dels rigors climàtics i, per tant, la mantindrem i cuidarem amb productes hidratants i nutritius.