17/10/2017

PRESENTACIÓ DE LES NOVES TENDÈNCIES TARDOR / HIVERN A CÀRREC DE LA GRAN PROFESSIONAL I FORMADORA DE L'OREAL BARCELONA MARIA .

Fons d'inspiració per als professionals de NUDUKA arriba la nova col.lecció IT LOOKS de L'ÓREAL PROFESSIONEL. Aquesta col.lecció ens porta a un nou món de colors amb unes técniques precises per aconseguir un treball personalitzat 100% per als nostres clients. Inspirades en matissos naturals, colors plens de vida, amb una lluminositat espectacular com
són les TIGER EYE i el ROOTS SHADOW i que les ITS GIRLS del moment com la GIZELE OLIVEIRA i HAILEY BALDWIN ja llueixen aquesta temporada AUTUMM / WINTER 2017 els seus IT LOOKS. NUDUKA Sempre apostant per la formació constant del nostre equip.
24/09/2017

LA NÚRI DURAN COL.LABORA AMB LA XESCA FORNÈ DE RAFFEL PAGES ARTÍSTIC TEAM IMPARTINT UNA FORMACIÓ DE `TALL I COLOR' PER A GRANS PROFESSIONALS DE L'OREAL BCN.

Les noves tendències en `tall i color' per aquesta tardor / hivern 2017 de la mà dels millors professionals com la firma Raffel Pages Barcelona amb la que la Núri Duran de Raffel Pages Girona gerent i estilista de la firma ha col.laborat amb aquesta formació per a grans professionals del sector de la perruqueria.
03/10/2017

ELS EQUIPS DE NUDUKA ESTILISME I RAFFEL PAGES GIRONA FAN UNA EXCURSIÓ AL MUSEU MÉS GRAN DEL MÓN DE LA PERRUQUERIA AMB SEU A BARCELONA.

La Núri Duran va organitzar aquesta sortida per coneixer de la mà del gran mestre RAFFEL PAGES el museu de la història de la perruqueria i que fa honor al seu nom. Aquest museu que alberga infinitats de peças des-de l'any 1920 a dia d'ara és el més gran del món de la perruqueria amb seu a Barcelona. Per als equips de NUDUKA i RAFFEL PAGES GIRONA ens ha encantat poder assistir-hi i escoltar al gran mestre de la perruqueria com és RAFFELPAGES explicant totes les vivències que ha tingut amb les eines, llibres, coloracions i més objectes del museu amb tanta vida com la història que hi ha darrera i que molts del professionals de la perruqueria encara no han tingut el plaer de conèixer. A NOSALTRES ENS HA ENCANTAT moltes gràcies NURI per aquesta sortida i noves experiències que ens ha aportat amb aquest regal que no oblidarem i que forma part de la nostra passió la PERRUQUERIA.
11/09/2017

NUDUKA TREND ALERT #PALM PAINTING COLOURS IS COMING SOON AUTUMM 17.

SETEMBRE PER ELS NOSTRES PROFESSIONALS VOL DIR FER UN #RESET A TOTS ELS NOSTRES CLIENTS OFERINT LES MILLORS TÈCNIQUES EN TALLS I COLORACIONS DE LES TENDÈNCIES QUE VINDRAN.
Ja estem en marxa i aquesta és una de les tendències que aviat veuren pel nostre saló #PALM PAINTING és el nou color que és renova I treu tot el protagonisme a les fins ara més desitjades metxes a nuduka #BALAYAGE .
EL #PALM PAINTING és una nova técnica que esta creant cada dia més adeptes a la velocitat de la llum, perquè
milers dels clients busquen la #NATURALITAT en els resultats dels treballs realitzats en els cabells.
EN QUE CONSITEIX AQUESTA NOVA TÈCNICA DE COLORACIÓ: és la versió millorada de la tènica #BALAYAGE i que dóna com a resultat aclarir els cabells gradualment de forma subtil i natural aportant molta llum i moviments espectaculars amb resultats extremadament naturals.
#NUDUKA TENDÈNCIES PALM PAINTING 17 SOON
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10