11/09/2017

NUDUKA AL DIARI EL PUNT AVUI.

felicitem la diada 11 de setembre.
17/07/2017

LA NÚRI DURAN DE NUDUKA ESTILISME COL.LABORA AMB LA TANIA BARGALLO I LA 13 BY PILAR BARCELO EVENT PLANNER EN EL CASAMENT DE DR. JORGE PLANAS I RAQUEL OLIVA.

La Núri va realitzar els looks del Dr. PLANAS i la seva filla ALEXIA PLANAS per aquest gran dia en un reportatge per la revista HOLA. Un plaer formar part d'aquest equip de grans professionals com són la TANIA BARGALLO i la 13 BY PILAR BARCELO. Moltes gràcies per tot.
11/09/2017

NEW ACCESSORIES EN COMPLEMENTS PER L'ALOPÈCIA O TRATAMENTS ONCOLÒGICS.

PER L EQUIP DE PROFESSIONALS DE NUDUKA ÉS IMPORTANT ESCOLTAR, ACOMPANYAR PERÒ SOBRETOT APORTAR SOLUCIONS RÀPIDES PER MILLORAR I AFAVORIR L´IMATGE PERSONAL EN ELS CASSOS DE MALALTIES CAPIL.LARS, ADAPTANT-LES A LES VOSTRES NECESSITATS.
 Disposem d´un espai reservat, còmode  per a totes les vostres consultes i dubtes que podem sorgir durant els tractaments de recuperació I perdua capil.lar. consulta´ns sense compromís tots els seveis que et podem oferir.
10/07/2017

NUDUKA REP EL RECONEIXEMENT PRIX D'EXCELLENCE 2016 BY KÉRASTASE.

Desde KÉRASTASE queremos agradecer vuestro espíritu de EXCELENCIA en el servicio, felicitaciones por vuestros resultados en el MYSTERY SHOPPER y animaros a mantener siempre esta ENTREGA por la profesión de la PELUQUERIA. Desde NUDUKA estamos muy agradecidos por este reconociemiento i queremos felicitar a todo nuestro EQUIPO por su entrega, pasión y ganas de crecer i formar parte de nuestra filosofía como marca i empresa. MUCHAS GRACIAS
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11