Nuduka

NUDUKA Estilisme de Girona, terceres en el Mystery Shopper de Kérastase

Un reconeixament al “savoir faire” de Nuduka

Avui ens sentim orgulloses i emocionades de compartir amb tu una gran notícia. NUDUKA Estilisme ha aconseguit, per segona vegada, quedar en la tercera posició dels millors salons d’Espanya al concurs “Mystery Shopper” de Kérastase.

Què és el Mystery Shopper de Kérastase?

Abans d’entrar en detalls, deixa’ns explicar-te què és aquest concurs i per què és tan important per a nosaltres. El Mystery Shopper de Kérastase és un projecte a escala mundial que es realitza una vegada a l’any. L’objectiu principal és avaluar la qualitat del servei i l’experiència dels clients en els salons de bellesa que treballen amb Kérastase. És una oportunitat per als salons de destacar i demostrar la seva dedicació als estàndards d’excel·lència de la marca.Els resultats parlen per si sols

Hem obtingut una puntuació impressionant del 97% en les dues visites del Mystery Shopper. La primera visita es va fer el 10 de novembre de 2022 i la segona el 28 de novembre de 2022 i, en ambdues ocasions, vam aconseguir un resultat excel·lent. Aquestes puntuacions ens han col·locat en la tercera posició en l’àmbit nacional, amb només un 3% de diferència respecte al primer lloc i un 1% respecte al segon.

Per què és tan especial?

Potser et preguntes per què aquesta notícia és tan especial per a nosaltres. Bé, per començar, el Mystery Shopper de Kérastase és una oportunitat única per a ser avaluats per experts independents que fan una valoració objectiva del nostre saló. Aconseguir una puntuació del 97% és un reconeixement de la dedicació de tot l’equip i de la passió que hi posem a la nostra feina dia a dia.  

Així és com ens comparem

Per a tenir una perspectiva més àmplia, és important destacar que la mitjana a Espanya en aquest concurs va ser del 75% entre els 55 salons participants, mentre que la mitjana mundial va ser del 69% entre els 1000 salons de Kérastase participants. Això significa que estem molt per sobre de la mitjana i que ens posicionem entre els millors del món!

Agraïment sincer i compromís continu

Volem expressar la nostra sincera gratitud a Kérastase per comptar amb nosaltres, i als nostres clients més fidels que confien en nosaltres per a posar-se sempre en les millors mans. Aquest èxit no hauria estat possible sense el vostre suport constant!

L’esperit d’excel·lència en el servei, la passió, l’entrega, l’amor a la nostra professió i la cura amb què tractem a cada una de les persones que venen a Nuduka Estilisme, prenen encara més força en dies com avui, en què veiem reconeguda la feina ben feta.